Kondi Step

Követhető alaplépések kombinációja step pad használatával, erősítő-izomtónus fokozó gyakorlatok különböző eszközök segítségével. Különös figyelemmel a kényes területekre.          

 


 

 

 

Powerboy

Erő és állóképesség fejlesztő edzés 8-12 éves fiúknak, fokozott figyelemmel a hátizmokra.

   
 

Jóga

A jóga olyan ősi mozgásrendszre, amely segít egészségessé, edzetté és kiegyensúlyozottá válni.

   
 

Total Body

Célja a test teljes átmozgatása, erősítése és egy jó kondíció elérése. Segítségével szálkás izmokra és formásabb alakra lehet szert tenni. Rendkívül jól fejleszti a mentális képességeket, hiszen minden egyes órán meg kell küzdeni a feladatokkal. A csapaton belüli közös küzdés igazán jó hatással van a csapatszellemre, így egy jó hangulatú, de kemény edzésben lehet részed.

 
 
 

Csiri-biri torna

A Csiri-biri mozgásfejlesztő torna egy olyan 40 perces dalolós, mondókázós, örömteli foglalkozás, ahol 1-3 éves gyerekek a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedhetnek meg.

   
 

Nyugdíjas torna

Az idősebb korosztály számára nagyon fontos a rendszeres testmozgás, amely minden izületet átmozgat. Segít megelőzni a betegségeket és a baleseteket. Az óra utáni beszélgetések és a közös szaunázás közösségi élményt ad.

 
 
 

Pilates

A jóga és a gimnasztika alapjaira épített gyakorlatok összessége. Ez az a mozgásfajta, amely kíméletességre törekszik, ezért nem csupán olyan emberek tudják végezni akik sportmúlttal rendelkeznek, vagy intenzív mozgáshoz szoktak.

   
 

Spinning

Visszaadja a kerékpározás örömét edzőtermi körülmények között, speciálisan erre a célra tervezett gépeken. A jó társaság a jó hangulat és a jó zene garantált! Már csak Te hiányzol!

   

Preventív torna

A preventív torna célja, az ülő és mozgásszegény életmód miatt megrövidült izmok nyújtása, a megnyúlásra hajlamos izmok erősítése és a gerinc átmozgatása. Minden korosztálynak.

   
 

TRX

Egyre népszerűsödő funkcionális tréning, ez az edzés sokkal intenzívebb, mint egy cardio edzés. Az anyagcserét is annyira felpörgeti, hogy az edzés utáni regenerációban (a szervezetünk visszaállása az egyensúlyi állapotba) legalább annyi kalóriát éget el, mint edzés közben.

   
 

Alakformáló light

Követhető alaplépések kombinációja step pad használatával, erősítő-izomtónus fokozó gyakorlatok klönböző eszközök (fitt-ball, soft-ball, súlyzó, gumiszalag, bot) segítségével. Közepes intenzitás, alapgyakorlatok, kezdőknek, újrakezdőknek.

   
 

Zsírégető Step

Az órán a pulzus végig a zsírégető tartományban mozog. Az egyik legideálisabb kardió edzés. A step lépcsőre való folyamatos lépegetés pedig formálja a comb- és a farizmokat. A koreográfia mindenki számára követhető!

   

Szenior-Örömtánc

Mozgás- öröm- agytorna. Az idősödő korosztály jó formában tartására szolgáló csoportos foglalkozás. Testileg és szellemileg is megmozgat.

 
 

TRX for men

Csak férfiaknak!  Egyre népszerűsödő funkcionális tréning ez az edzés sokkal intenzívebb, mint egy cardio edzés. Az anyagcserét is annyira felpörgeti, hogy az edzés utáni regenerációban (a szervezetünk visszaállása az egyensúlyi állapotba) legalább annyi kalóriát éget el, mint edzés közben.

   

Baba-mama torna

A kisgyermekes anyukák alakformáló  órája. Ezen az órán az anyukák edzenek a gyermekek játszanak. Szülés követő 6. hét után lehet elkezdeni.

   

Peak pilates

A mélyrétegű törzsizmok erősítésére-nyújtására koncentráló, az egész testet tetőtől-talpig átmozgató mozgásrendszer.

 

 Várandós torna

A várandósoknak speciálisan összeállított torna. Az egész testet átmozgatja, csökkenti a terhesség okozta derék- és hátfájdalmakat. Javítja a keringést, és segít elkerülni az ödémás állapotot. Légzőgyakorlatokat, relaxációs technikát és gátizom erősítő gyakorlatokat tartalmaz. A torna a terhesség 12. hetétől ajánlott.

   

 

 

                                                       .

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Webshop ajánló

Fitnesz

A testépítéssel most ismerkedők és haladó sportolók részére szakmai segítséget nyújtanak képzett teremedzőink.

Fallabda

A pálya a legmodernebb technológiát alkalmazva készült, megfelelő alapossággal, minden igényt kielégítve. Ide sorolnánk a friss levegőcserés légkondicionálást télen-nyáron, az izületkímélő sportpadlót, mely olajozott parkettával fedett az optimális tapadás érdekében.

Wellness

Infraszauna / Finn szauna / Gőzkabin

 

ÚJ SZÉCHENYI TERV