Agócs Judit Alakformáló light, Kondi Step, Preventív torna, Várandós torna, Baba-Mama torna

Agócs Judit

A sport a kerékpározással kezdődött és vele párhuzamosan az aerobikkal folytatódott. A csoportos órák vidám hangulata, a társaság ösztönző ereje hamar megfogott, ezt az érzést szeretném átadni az óráimon a vendégeimnek. Az edzésen alkalmazott eszközök sokszínűsége változatossá teszi azt és minden alkalommal új kihívást állít a vendégek elé. Fontos, hogy minden életkorban, minden élethelyzetben megtaláljuk a számunkra megfelelő mozgásformát, legyen ez bármely életkor, várandóság, szülés, sérülés utáni időszak.

Bodor Mónika Pilates

Bodor Mónika

Az edzői munkámat önző cél vezérelte, a saját egészségem. Huszonévesen borzasztó hátfájdalmakkal ébredtem minden reggel, ki akartam kerülni a 22-es csapdájából. Ha mozdultam fájt, de mozognom kellett, hogy ne fájjon. Több mozgásformát is kipróbáltam, mire rátaláltam a pilatesre. A módszer lényegét a speciálisan felépített gyakorlat-sorozatok adják, melyek az egész izomzat egyenletes és harmonikus erősítését, illetve a tudatos mozgáskultúra, egyfajta testtudat kialakítását célozzák. Engem egyszerre gyógyított, erősített, és feltöltött energiával. Ezt az élményt kínálom én is vendégeimnek az óráimon.

Bugyi Melinda Zsírégető Step, Gymstick

Bugyi Melinda

Gyermekkorom óta nagyon sok sportágban kipróbáltam magam, de a step aerobikkal csak az egyetem alatt ismerkedtem meg, aminek azonnal szerelmese lettem. Már akkor biztos voltam benne, hogy egyszer én is szeretném előcsalogatni az emberekből a mozgás iránti örömet, szeretetet, aminek én is részese lehettem akkor. Mivel saját magamon tapasztaltam, hogy kitartással, elszántsággal és tudatossággal el tudjuk érni amit szeretnénk, legfőbb célom az, hogy vendégeimet nem csak az óráimmal, de tanácsaimmal is hozzásegítsem céljaik eléréséhez. Szeretnék minden alkalommal úgy mosolyt csalni az emberek arcára, hogy közben átlépik saját határaikat, komfortzónájukat, ami mellett nem csak fejlődnek, de tesznek önmagukért és egészségükért is. További célom, hogy a gyerekeket bevezessem a mozgás világába és az életük részévé tegyem azt, hogy később sem feledkezzenek el annak fontosságáról. Számomra az aerobik több mint sport: Szenvedély, életforma, de mindenek előtt egy közösség.

Csomor Péter Powerboy, TRX for men, Személyi edző

Csomor Péter

Legfőbb célom, hogy egyre több tudást szerezzek és ezt képes legyek a gyakorlatban hasznosítani, ezzel pedig sok ember életét jobbá, egészségesebbé változtatni. Minél több embernek segítséget nyújtani abban, hogy megtalálják azt az utat,amitől jobb,energikusabb és sokkal könnyebb lesz az életük.

Ferenczné Laska Erika Peak pilates, Szenior örömtánc

Ferenczné Laska Erika

Soha nem voltam élsportoló, a mozgás örömét, felemelő élményét felnőtt koromban tapasztaltam meg. Eleinte saját testi problémám orvoslása kényszerített rá a testmozgásra. Így ismerkedtem meg a Pilatesszel kilenc éve, ámultam el jótékony hatásán. Olyannyira megszerettem ezt a sportot, hogy magam is edzővé váltam. Közel hat éve társsportágként a futást is beépítettem életembe. Most ez a két mozgásforma remek egységben segítik testi-lelki jólétemet. Tavaly a Szenior örömtánc mozgalom szellemisége varázsolt el olyannyira, hogy elsők között jelentkeztem a magyarországi edzőképzésre. Lételemem a tanítás. Hiszek a mozgás erejében. Testünk mozgás útján tanul. A mozgás gyógyít! Szeretném, ha az emberek lehetőségeiket megragadva, - hozzám hasonlóan- aktív önsegélyezéssel biztosítanák testi-lelki- szellemi jóllétüket. Vagyis: megtalálnák a nekik legmegfelelőbb mozgásformát, és MOZOGNÁNAK!

Gál Éva Spinning, Jóga

Gál Éva

Minden a spinninggel kezdődött… Testi, lelki felfrissülést ad a mai napig, és nyitottá tett más mozgásformák irányába is. Számomra teljes harmóniát nyújt a jógával kiegészítve. Oktatóként boldoggá tesz, hogy a sport iránti lelkesedésemet megoszthatom másokkal. Hiszem, hogy a rendszeres mozgás megsokszorozza az ember energiáit, kiegyensúlyozottá teszi.

 

ÚJ SZÉCHENYI TERV