Régóta gondolkodsz rajta, hogy el kellene kezdeni a mozgást? A kérdés lóg a levegőben "hogyan"? Az Eleven Ház oktatói segítségével bepillantást nyerhetsz a Házban működő csoportos órák világába. Megnézheted, melyik óra milyen intenzitású, milyen összetételű. Kipróbálhatod és eldöntheted, melyik áll hozzád a legközelebb! Gyere el az Eleven Házba 2019.szeptember 28-án és válassz a lehetőségek közül!

Mától indul újra 2 havi fitnesz akciónk, melynek keretében, ha 2 havi fitnesz bérletet vásárolsz, plusz 15 napot kapsz ajándékba. Az akció 2018.09.11.-2018.10.14-ig tart.

Mozgás- öröm- agytorna. Az idősödő korosztály jó formában tartására szolgáló csoportos foglalkozás. Testileg és szellemileg is megmozgat.

Egész napos programok a család minden tagjának. Sztárfellépők, mászófal, csoportos órák kipróbálása, egészségügyi szűrések,tanácsadás. Jöjjetek, és érezzétek jól magatokat ezen a szuper napon!

Az elmúlt években megrendezett Fitnesz Sport Nap most új helyszínen lesz. 2018. június 24-én a jászárokszállási strandon várjuk mozogni vágyó kedves vendégeinket. Lehetőség nyílik az érdeklődőknek a csoportos órák kipróbálására. Mind e mellett a Helló Nyár programon is részt vehetsz. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Ha legalább 3 db 5-ös van a bizonyítványodban és azt nálunk bemutatod, akkor egy alkalommal ingyenesen játszhatsz a fallabda vagy a tenisz pályánkon. 3 barátod magaddal hozhatod!

Ha két havi bérletet vásárolsz nálunk, plusz 15 napot kapsz tőlünk ajándékba. Az akció 05.25. - 06.30.-ig tart. Ne maradj le róla!

Mi a mofetta hatásmechanizmusa? Tudományosan bizonyított tény, az ember a bőrén keresztül is lélegzik. A mofettában kezelt személy bőrén keresztül nagy mennyiségben CO2 gáz diffundál ( felszívódik) a bőrbe, az abban található erekbe. Az így véráramba kerülő nagy mennyiségű CO2 hatására: - a vér hemoglobinjának O2 szállítási képessége lényegesen megemelkedik - a hajszálerek kapillárisai, membránjai lényegesen jobban kinyílnak - a véredények kitágulnak Az így kitágult erekben, az egységnyi vérben a megváltozott szerkezetű hemoglobin által lényegesen több Oxigént szállítva a kapillárisokon, membránokon szabadabban átáramolva az átlagosnál sokkal gyorsabban eljuttatja az oxigénben dús vért minden sejthez.

Ha szolárium bérletet vásárolsz nálunk /60perces vagy 120 perces/ ajándékba válaszhatsz mellé egyszeri alkalomra szóló : mofetta kezelés vagy 30 perces frissítő masszázs vagy fallabda terem bérlés, szauna használat, fitnesz terem használat vagy csoportos órán való részvétel. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Barnulj nálunk álló és fekvő szoláriumainkban!

Szeretnél nyerni egy ajándék teszt hétvégét egy vadonatúj Opellel az Opel Hering jóvoltából? Nem kell mást tenned, csak vásárolni az Eleven Házban fitnesz bérletet, csoportos óra bérletet vagy szolibérletet majd kitölteni a nyeremény kártyánkat és várni a májusi sorsolásunkat. A játék időtartama: 2018. február 21 - május 1. A nyereményt május hónapban használtatjátok fel. További információk a recepción!

 

ÚJ SZÉCHENYI TERV