Régóta gondolkodsz rajta, hogy el kellene kezdeni a mozgást? A kérdés lóg a levegőben "hogyan"? Az Eleven Ház oktatói segítségével bepillantást nyerhetsz a Házban működő csoportos órák világába. Megnézheted, melyik óra milyen intenzitású, milyen összetételű. Kipróbálhatod és eldöntheted, melyik áll hozzád a legközelebb! Gyere el az Eleven Házba 2019.szeptember 28-án és válassz a lehetőségek közül!

Mától indul újra 2 havi fitnesz akciónk, melynek keretében, ha 2 havi fitnesz bérletet vásárolsz, plusz 15 napot kapsz ajándékba. Az akció 2018.09.11.-2018.10.14-ig tart.

Mozgás- öröm- agytorna. Az idősödő korosztály jó formában tartására szolgáló csoportos foglalkozás. Testileg és szellemileg is megmozgat.

Egész napos programok a család minden tagjának. Sztárfellépők, mászófal, csoportos órák kipróbálása, egészségügyi szűrések,tanácsadás. Jöjjetek, és érezzétek jól magatokat ezen a szuper napon!

Az elmúlt években megrendezett Fitnesz Sport Nap most új helyszínen lesz. 2018. június 24-én a jászárokszállási strandon várjuk mozogni vágyó kedves vendégeinket. Lehetőség nyílik az érdeklődőknek a csoportos órák kipróbálására. Mind e mellett a Helló Nyár programon is részt vehetsz. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Ha legalább 3 db 5-ös van a bizonyítványodban és azt nálunk bemutatod, akkor egy alkalommal ingyenesen játszhatsz a fallabda vagy a tenisz pályánkon. 3 barátod magaddal hozhatod!

 

ÚJ SZÉCHENYI TERV