Kávé és teakülönlegességeink:

Espresso

Az értő gonddal, lassú tűzön órákon át pörkölt Laurini kávét 9 bar nyomáson, 30 másodperc lefolyással készítjük el, hogy csészéjébe Olaszország igazi íze kerüljön. Egészségére!

Cappuccino

A nagy gonddal elkészített espresso kávét friss, hideg tejből készített tejhabbal öntjük fel, hogy a forró kávé és a lágy tejhab páratlan harmóniáját élvezhesse minden egyes csészében. A kávéital aromája sokáig elkíséri majd.

Latte Macchiato

Olaszország legnépszerűbb reggeli itala, egy espresso sok meleg tejjel, a tetején tejhabbal. A meleg tej és a krémes tejhab olyan egyedülálló ízt kölcsönöz a kávénak, amiért még a legnagyobb ínyencek is rajongani fognak.

Melange

A kitűnő, Olaszországban pörkölt Laurini kávé most egy tradicionális bécsi kávéitalban vizsgázik jelesre: hasonlít  a Latte Macchiattohoz, de a réteg aljára mézet teszünk, és kérhetjük tejhab helyett tejszínhabbal is.

Tejszínes kávé

Egy hosszabban elkészített Laurini espresso-ba kevés tejet öntünk, majd a tetejét tejszínhabbal díszítjük. Ideális kávé hölgyeknek a nagy beszélgetésekhez.

Forró csoki

Egy jól elkészített forró csoki nem csak a testet melegíti, hanem a lelket is. Állítólag a csokievésnél már csak a csokivás lehet jobb...megér egy próbát! Krémes állagú, és nem csak forrón kitűnő, hanem langyos sőt hideg állapotban is.

 

Ginzeng kávé

A száz százalékos arabica kávéhoz ginseng extrackt-ot kevertünk, amely jótékony élettani hatása mellett kitűnően harmonizál a kávéval: dohány, rum és csokoládé aromákkal gazdagítja azt.

 

Egykaros Expobar kávéfőzőnk megbízható minőséget jelent a kávézás szerelmeseinek.

 Whey Protein Fehérje Turmix

9 különböző ízben kapható fehérje turmixok . Teljessé teszik  az edzést!

Kóstoljátok meg mindet. Ha kicsit fel szeretnéd dobni az ízét kérhetsz bele banánt vagy erdei gyümölcsöt is.

 

Webshop ajánló

 

ÚJ SZÉCHENYI TERV