Gyakori kérdések

Érkezés előtt mindenkiben felmerülnek kérdések, mi igyekeztünk a legáltalánosabbakat egy csokorba gyűjteni és megválaszolni.

Szállodánkba, mely Jászárokszállás központjában található, Budapestről az M3-as autópályán kevesebb, mint 1 óra alatt megérkezhet személygépkocsival. Szállóvendégeink részére az épület mellett elkülönített, zárt parkoló áll rendelkezésre.

A szobákat érkezés napján 15:00 órától lehet elfoglalni.

A szobát a távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni. Amennyiben tovább kíván szállodánkban maradni, csomagszobát tudunk biztosítani, illetve lehetőség van hosszabbításra felár ellenében.

Minden szoba minibárral, Smart TV-vel, hajszárítóval és széffel felszerelt, illetve ingyenes és korlátlan WiFi áll Vendégeink rendelkezésére.

  • Kényelmes szoba
  • Korlátlan internet használat
  • Smart TV-, hajszárító- és széfhasználat
  • Svédasztalos reggeli
  • ÁFA

0-3 éves korig két felnőttel egy szobában térítésmentes, valamint 3-10 éves korig két felnőttel egy szobában 50 %-os kedvezménnyel, 10 éves kortól 16 éves korig két felnőttel egy szobában 25%-os kedvezménnyel biztosítjuk a szállást és az étkezést.

Az épület mellett elkülönített, zárt parkoló áll Szállóvendégeink rendelkezésére.

Igen, az Eleven Hotel elfogadja a következő SZÉP kártyákat: MKB, OTP, K&H.

Idegenforgalmi adó Jászárokszállás településen nincs bevezetve. Amennyiben az idegenforgalmi adó bevezetésre kerül, úgy az a helyszínen kerül felszámításra és a szobaáron felül fizetendő. 18 éves kortól.