Vendégtájékoztató A-Z

Szállodánkban lehetőség van nemzetközi használatra alkalmas adapter/dugalj használatára. Kérjük, igényét jelezze a recepción!

Vendégeink kérésére igény szerinti összegben ajándékutalványt biztosítunk. Kérjük, további információért forduljon a recepcióhoz.

Szállodánk akadálymentesített. A recepción akadálymentesített mosdóhelyiség található. Egy darab akadálymentesített szobával rendelkezünk.

Egyszemélyes ágy: 80*200 cm; dupla ágy: 160*200 cm

A szállodai szobákban az ágyneműt három, a szállodában töltött éjszaka után cserélik a kollégáink.

hálós szétnyitható babaágy, fellépő, etetőszék igényelhető a recepción.

A szobát 15:00-tól lehet elfoglalni.

Szállodánk egyes pontjain videó megfigyelő és rögzítő rendszer működik.

Cipőtisztító kendőt szükség esetén térítés ellenében biztosítunk! Kérjük, keresse a recepciót!

Vendégeink kérésére szállodánk munkatársa érkezéskor, utazáskor a vendég csomagját a szobába viszi vagy onnan lehozza. Kérjük, igényét jelezze a recepción!

Szállodánk teljes területe nem dohányzó. Dohányzási lehetőséget az épületen kívül biztosítunk. Kérjük, további információért forduljon a recepcióhoz. Tiltott területen történő dohányzás esetén a szálloda jogosult

50.000,- Ft bírságot a Vendég számlájára terhelni.

Fogkefét, fogkrémet, illetve mini borotvát szükség esetén térítés ellenében biztosítunk. Kérjük, keresse a recepciót!

Szállodánk területén van lehetőség (külön díj ellenében) elektromos autók töltésére is. Bővebb információért kérjük, forduljon recepciós kollégáinkhoz!

Az áramellátás bekapcsolásához kérjük, helyezze be a szobakártyáját a bejárati ajtónál lévő kártyapihenőbe.

Esernyő a recepción elérhető. Kérje recepciós kollégánk segítségét.

Ébresztőóra igényével kérjük, forduljon a recepcióhoz!

Fitness részlegünk nagytermében előre meghirdetett
időpontokban különböző csoportos órákat tartanak edzőink, melyekről részletes
tájékoztatást honlapunkon elérhető órarendünkben találnak érdeklődőink. Az
órákon való részvételre térítés ellenében van lehetősége vendégeinknek.

Szállodánkban készpénzzel (HUF, EUR), bank- és hitelkártyával (VISA, Maestro, Mastercard), Széchenyi Pihenő kártyával és a szálloda által kibocsájtott ajándékutalvánnyal fizethet.

Fürdőköntös igényükkel kérjük, forduljanak a recepcióhoz!

A szobákhoz tartozó fürdőszobákban tusfürdőt, sampont és szappant találnak bekészítve vendégeink.

A hőmérséklet szabályozása a falon található hőfokszabályozóval történik. A fölfelé mutató nyíllal emelni, a lefelé mutató nyíllal csökkenteni tudja a hőmérsékletet. A bal oldalon található gombbal a levegő áramlásának erősségét tudja csökkenteni, míg a jobb oldali gombbal növelni tudja.

Egészségügyi panaszával és váratlan rosszullét esetén kérjük, forduljon szakemberhez. Recepciónk készséggel tájékoztatja a legközelebbi ügyeletes gyógyszertár és kórház elérhetőségeiről. A mentők értesítéséhez hívja a 112-es számot!

A szállodai szobához tartozó fürdőszobában áll Vendégeink rendelkezésére.

Kérjük, forduljanak a recepcióhoz a szobában található készleten felüli párnaigényükkel kapcsolatban.

A szálloda szobáiban, a reggeliző helyiségben, a tárgyalóteremben, a fitness és a wellness részleg teljes területén vezeték nélküli internet áll térítésmentesen vendégeink részére.

Kérjük, jelezze a recepción, amennyiben szobájában valamely berendezés nem működik vagy javításra szorul.

Távozása napján tovább maradna a szobájában? Térítés ellenében, a foglaltság függvényében van rá lehetőség. A részletekről kérjük, érdeklődjön a recepción.

A szoba elutazása napján 10:00 óráig áll rendelkezésére. Hosszabbításra 14 óráig térítés ellenében, szállodánk foglaltságának függvényében van lehetőség. A részletekkel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön a recepción.

Szállodánkban a szobák és a közösségi terek is légkondicionáltak.

Érkezéskor kérjük, ellenőrizzék a minibár tartalmát a mellette található árlista alapján. Amennyiben hiányosságot tapasztalnak, kérjük haladéktalanul jelezzék recepciós kollégánknak. A szállodai tartózkodásuk alatt a szobaasszonyaink mindennap délelőtt végzik a fogyasztás ellenőrzését, melyet a recepciónak jelentenek, ahol a recepciós kolléga a szobaszámlára terheli a fogyasztást. A minibár mindennap a készlet normál tartalmáig feltöltésre kerül. Az utolsó napi minibár fogyasztást szíveskedjen kijelentkezéskor a recepción jelezni.

Amennyiben ruháit hétköznapokon 9:00 előtt leadja, tiszta ruháját térítés ellenében másnap bekészítjük a szobájába. Kérjük, használja a szennyesruha-zsákot. Kérjük, csak olyan ruha mosatását rendelje meg, amely nem igényel speciális kezelést, mert az ebből eredő károkért a szálloda felelősséget nem vállal.

Vendégeink számára a Recepción rendelkezésre áll két mobilkészülék, mely helyben használható és minden megkezdett perc után díjat számolunk fel.
Panaszával, észrevételeivel kérjük, még itt tartózkodása alatt forduljon a recepcióhoz, hogy esetleges problémáit minél gyorsabban orvosolhassuk.
Szállóvendégeink részére az épület mellett elkülönített, kamerával megfigyelt parkoló áll rendelkezésre.

Szobánként két darab plédet készítünk be Vendégeink részére.

Korlátozott számban igényelhető.

szállodánk recepciója hétköznap 6:00 és 21:00, hétvégén 7:00 és 20:00 között áll szállóvendégeink részére. Nyitvatartási időn kívül probléma esetén hívja a következő számot: +36 30 148 7755

Emeleti szobáink tetőtéri ablakai redőnnyel rendelkeznek, melyet a falon található kezelőpanellel tudnak vendégeink irányítani.

A svédasztalos reggeli igénybevételére a szállodai reggeliző helyiségében van lehetőség minden nap 7:00-10:00 között.

Fitnesztermünk hétköznapokon 6:00-21:00, szombaton 8:00-18:00, vasárnap 10:00-16:00 között tart nyitva, mely térítés ellenében áll Vendégeink részére. További sportprogramokkal kapcsolatban kérjük, forduljon a recepcióhoz!

Szállodai fogyasztásait kérésére szobaszámlájára írjuk, melyet egy összegben, szállodai itt-tartózkodása végén tud rendezni.

A szoba szekrényében használati útmutatóval ellátott széf található. A szobákban hagyott értéktárgyakért szállodánk nem vállal felelősséget.

A recepción érkezéskor kapott szobakártyával tudja nyitni a szállodai szoba ajtaját. A kártyát a szobaajtó melletti belső falon található műanyag doboz nyílásába helyezve kap áramot a szoba. Kérjük, hogy amikor a szobát elhagyja, a kártyát távolítsa el a nyílásból. A kártya utazás napján 10:00-ig érvényes. A kártya információhordozó is, így elvesztését kérjük, azonnal jelezze a recepción!

Szállodánk szobaasszonyai 10:00-16:00 óra között végzik a szobák takarítását. Amennyiben a „Ne zavarj!” táblát kívülről az ajtókilincsre akasztják, úgy kolléganőink aznap kihagyják szobájukat.

A szállodánkban talált/elvesztett tárgyakkal kapcsolatban érdeklődjön a recepción.
A szálloda tárgyalóterme ideális helyszín kisebb találkozók, vállalati rendezvények lebonyolításához. Projektorral, vetítővászonnal felszerelt modern tárgyalótermünk 37 m2-es helyet kínál elrendezéstől függően max. 18 személy számára.

A szállodai szobákban a törölközőt naponta kérésre cseréljük. Egyéb esetben szállodánkban eltöltött három éjszaka után cserélik kollégáink a törölközőket.

A legközelebbi vészkijáratot, illetve a menekülési útvonalat megtalálja a szoba bejárati ajtaján elhelyezett alaprajzon. Kérjük, bejelentkezés után szánjon időt a legközelebbi vészkijárat beazonosítására. Minden vészkijárat jól láthatóan fényjelzett és felirattal ellátott. Az épületben füstjelző és riasztó berendezés működik.

A rendelkezésre álló magyar és idegen nyelvű csatornáink listája a szobákban megtalálhatók.

Vendégeink vacsorára az A és a B menük között választhatnak. A kiválasztott menüt a reggeli után a recepción legyen szíves jelezni!

Varrókészletet szükség esetén térítés ellenében biztosítunk. Kérjük, keresse a Recepciót!

Wellness részlegünkben egy gőzkabin, egy infraszauna, egy finn szauna, egy jégkút és egy dézsás fürdő várja pihenni vágyó vendégeinket térítés ellenében. Wellness részlegünk meghatározott időpontokban van nyitva. További információért kérjük, forduljon a recepcióhoz.